Beer Fest Kosova 2

Meridian Corporation prap ka qenë prezent edhe në Beer Fest Kosova 2 nga data 22.06.2012 deri më 24.06.2012 ku në këtë festival ka marrur pjesë me këto brende: Tuborg, Beck’s, Carlsberg dhe Miller. Edhe në këtë festival prezenca e njerëzve ka qenë shumë e madhe ku edhe promovimi I birrave ka qenë I jashtëzakonshëm. Organizimi I këtij festivali është bërë nga PR Solutions (Kosovo Young Europeans).

SOS Village – 1st of June Event

To honor the “Children’s Day” 1st of June, Meridian Corporation decided to surprise the kids from the SOS Villag. Read More

DokuFest

This year, like every other year Meridian Corporation company was present at DokuFest which was held in the city of Prizren. Durin. Read More

Wine Fest Kosova 2013

In July 5, 6 & 7, 2013 in Mother Teresa Square, Wine Festival Kosova was organized by N.T.SH “NMK” and during this. Read More

Beer Fest Kosova 3

On June 2013, Beer Fest Kosova 3 was held for the third time and was organized by MODUS- Pr Solutions (Kosovo Young Europeans). In. Read More

Broadcasting the football match Albania- Norway

On 6th June, 2013 in Zahir Pajaziti Square from 20.30h a football game (Albania-Norway) was screened and it was organized by Event. Read More

Wine Tasting Event

The Charity Foundation of the American Chamber of Commerce in Kosovo organized “Wine Tasting Event” at Sirius Hotel on. Read More

Presentation of the products with supplier Robo

Meridian Corporation Company in cooperation with ROBO supplier has organized a presentation for Robo’s products. This presen. Read More

Beer Fest Kosova 2

Meridian Corporation prap ka qenë prezent edhe në Beer Fest Kosova 2 nga data 22.06.2012 deri më 24.06.2012 ku n&eu. Read More

Beer Fest Kosova

From 30th September, 2011 to 2nd October, 2011 for the first time in Kosovo, PR Soulution (Kosovo Young Europeans) organized Beer . Read More