News

Beer Fest Kosova 2

Meridian Corporation prap ka qenë prezent edhe në Beer Fest Kosova 2 nga data 22.06.2012 deri më 24.06.2012 ku në këtë festival ka marrur pjesë me këto brende: Tuborg, Beck’s, Carlsberg dhe Miller. Edhe në këtë festival prezenca e njerëzve ka qenë shumë e madhe ku edhe promovimi I birrave ka qenë I jashtëzakonshëm. Organizimi I këtij festivali është bërë nga PR Solutions (Kosovo Young Europeans).