News

Konsumimi i qumështit – Domosdoshmëri për një organizëm të shëndetshëm!

Që organizmi ynë të jetë i shëndetshëm, duhet të dijmë se çfarë ushqimi të konsumojmë. Në bazë të disa hulumtimeve të realizuara, një ndër ushqimet kryesore për organizmin e njeriut,   llogaritet të jetë edhe konsumimi i produkteve të bylmetit për organizmin e njeriut.

Konsumimi i rregullt i qumështit në baza ditore, mbron organizmin nga rreziku i shfaqjes së kancerit në zorrën e trashë, sëmundjes së kockave, diabetin, dhe humbjen në peshë.

Risi në të gjitha marketet “Meridian Express”, është prezenca e super brendit botëror Arla me shije të llojllojshme dhe unike në treg të qumështit, djathit, gjalpës, kremërave, jogurteve dhe produkteve tjera të qumështit.

Qumështi Arla ka shumë veti të mira, për arsye se ai vjen ekskluzivisht nga lopët që kullosin në kullota gjatë muajve të verës për të paktën 120 ditë në vit.

Qumështi Arla me origjinë skandinave dhe cilësi të garantuar ka shije natyrale, pavarësisht nëse është i freskët apo i ruajtur. Qumështin Arla mund t’a gjeni me yndyrë 3.5% dhe light 1.5% në të gjitha marketet Meridian Express.